Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“El duc palma”, a la portada del diari 'El Periódico'

Ofensiva de la premsa contra el gendre del rei, després de la seva imputació. “Tots som iguals davant la llei”, diu 'Abc'. “Imputat”, “negocis irregulars” i “corrupció” són els conceptes més repetits a les portades

La imputació d'Iñaki Urdangarin obre totes les portades de la premsa d'aquest divendres. El Periódico fa un joc de paraules amb el títol nobiliari del gendre del rei i titula: “El duc palma”. No obstant això, La Razón titula: “El 'no-duc', sense assignació”, i destaca que mentre la infanta Cristina sí que és duquessa de Palma, malgrat que no té el títol en propietat perquè només se n'hi va concedir l'ús, el seu marit no ha rebut mai l'assignació de la Zarzuela.

Els conceptes “imputat”, “negocis irregulars” i “corrupció” són els més repetits entre els titulars i les entradetes. El Punt-Avui subratlla: “La justícia arriba a Urdangarin”, i La Vanguardia destaca: el jutge “li dóna un mes perquè prepari la declaració”. El País explica: “El jutge imputa Urdangarin pels seus negocis irregulars”; El Mundo afegeix: “El fiscal li atribueix afany desmesurat de lucre”, i Público assenyala: “Els delictes de corrupció pels quals haurà de respondre impliquen penes de presó”.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT