Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“Desunió europea”, a la portada de l''Avui'

La crisi dels mercats europeus i la manca d'acord entre els seus socis sobre com actuar continua centrant l'actualitat d'avui dijous. La renúncia de Rupert Murdoch a l'adquisició del conglomerat audiovisual BSkyB i l'acusació de 3 policies en el cas Faisán són els altres dos titulars destacats

La crisi dels mercats europeus i la manca d'acord entre els seus socis sobre com actuar genera els principals titulars d'obertura. L' Avui diu “desunió europea” i afegeix que Alemanya s'oposa a la convocatòria d'una cimera perquè els socis estan dividits. La Vanguardia titula “Euroconfusió” i El Periódico assenyala les principals responsables de l'alarma dels mercats i diu “Agències de risc, negoci rodó”. El País és fixa amb les gestions anticrisi de Berlusconi i diu “Itàlia congela pensions i privatitza empreses per frenar els atacs”.

L'acusació de tres policies en la trama del cas Faisán com a responsables de la xivatada a ETA és el titular d'obertura d'alguns diaris de Madrid. El Mundo diu “El jutge processa a la cúpula policial de Rubalcaba per col·laborar amb ETA”, La Razón “Alts càrrecs d'Interior, processats per la delació a ETA” i l' Abc mostra la fotografia d'Antonio Camacho -actual ministre d'Interior del govern espanyol- i diu “'El Faisán' assetja Interior”.

Els diaris també dediquen un titular i algunes imatges de portada a la renúncia de l'oferta de Rupert Murdoch per adquirir el conglomerat audiovisual BSkyB, després que la Cambra dels Comuns del govern britànic votés una moció en contra l'opa del magnat. L' ARA hi dedica bona part de la portada i titula “La fi de la impunitat mediàtica?”.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT