Recull de premsa
Mèdia 02/06/2011

“15.000.000 euros”, a la portada de 'Público'

El diari encapçala l'edició amb la xifra de la fiança que haurà de pagar el principal acusat de la trama Gürtel, la més elevada de la història. Rajoy, Rubalcaba i el joc a dues bandes de CiU generen els titulars més destacats. L'absolució del gendre dels Tous ocupa les portades de la premsa catalana

Redacció
2 min
Público, 2 de juny

BarcelonaPúblico obre l'edició d'avui amb la xifra de la fiança que haurà de pagar Francisco Correa, considerat el cervell del cas Gürtel. El diari titula “15.000.000 euros” i afegeix que es tracta de la fiança més elevada de la història.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rajoy, Rubalcaba i les oscil·lacions de CiU entre uns i altres generen bona part dels titulars a les portades de la premsa i encapçalen la majoria d'edicions. La Razón i l'Abc mostren una imatge del líder popular menjant un cogombre en suport dels agricultors espanyols i acompanyat dels barons del partit. L'Abc es refereix a la crisi d'aquesta verduda i diu “El govern espanyol va actuar tard i malament”. La Razón, per la seva banda, titula "Rajoy té la solució" i afegeix que el líder no descarta cridar alguns dels presidents autonòmics per formar part del seu govern si guanya les eleccions. Encara amb el líder popular com a protagonista, El País diu “Rajoy intenta acorralar el govern espanyol des de les autonomies” i El Mundo titula “Tisorada de Rajoy al malbaratament autonòmic”.

A la premsa catalana, La Vanguardia i El Periódico obren amb el flirteig de Rubalcaba i CiU sobre una possible col·laboració per abordar les reformes anticrisi i el fons de competitivitat del 2012 i, per la seva banda, l'ARA titula “Suport del PP català i de Rajoy a Artur Mas” en els pressupostos de la Generalitat. La Razón també s'hi refereix i diu “CiU i PP s'uneixen i suprimeixen sucessions abans de negociar els pressupostos”.

L'absolució del gendre dels Tous ocupa les portades de la premsa catalana. L'Avui i l'ARA titulen “Absolt” i La Vanguardia i El Periódico, amb titulars molt similars, dieun que el jurat declara no culpable Lluís Corominas i afegeixen que es va tenir en compte l'actuació en legítima defensa i la por de l'acusat en el moment dels fets. El País, Público i l'Abc també hi dediquen un destacat a la portada.

stats