Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

L''Sport' diu que "Wenger traeix Cesc"

El rotatiu esportiu català diu que l'Arsenal vol treure més diners al Barça i sentencia que el tècnic francès no compleix amb la seva paraula. Els diaris generalistes destaquen el cas SGAE, el retorn d'Hugo Chávez a Veneçuela i el compte enrere de Rubalcaba per establir-se oficialment com a candidat socialista

L' Sport llança avui un missatge contundent i titula "Wenger traeix Cesc". Segons el rotatiu esportiu, el tècnic de l'Arsenal no està complint amb la seva paraula i sentencia que l'equip anglès reté el seu capità mentre intenta treure més diners del Barça, tot i que l'equip català es manté ferm en la seva intenció de no sobrepassar els 40 milions.

El cas SGAE continua centrant part de l'actualitat avui dimarts, l'endemà que declarés el presumpte cap de la trama, José Luis Rodríguez Neri, a qui el jutge ha decretat presó eludible sota fiança. El Periódico diu "Fiança de 300.000 euros per a l'exdirector de la SGAE", El País "El jutge dicta presó per al cervell de la trama SGAE", La Razón "La SGAE aparta Teddy Bautista de la direcció obligada per l'escàndol" i El Mundo "Teddy Baustista va impulsar una 'trama parasitària' de la SGAE". Per la seva banda, La Vanguardia encapçala l'edició d'avui fent-se ressò que "El govern espanyol es fa enrere i anul·la el cànon digital" i afegeix que la mesura dependrà de com evolucioni el cas SGAE.

El compte enrere per la cursa presidencial de Rubalcaba i la mesura impulsada pel ministeri de Treball, que proposa un impost especial pels banquers, genera destacats en algunes portades. El País diu "El PSOE assumeix com a estratègia un gir crític amb els bancs i afegeix que Valeriano Gómez vol que els directius paguin més impostos"; l' Abc diu "El PSOE intensifica l'atac a la banca en busca del vot del 15-M".

Alguns rotatius es desmarquen amb els titulars d'obertura. L' Avui diu "CiU accelera la maquinària de les eleccions generals". Público titula "El PP assumeix el programa de IU" a Extremadura i afegeix que Monago accepta mantenir l'impost de successions, contrari al criteri del Partit Popular. Per la seva banda, l' ARA obre amb "El 'top manta' mou 100 milions d'euros a l'any". 

Bona part de la premsa també es fa ressò del retorn del president Hugo Chávez a Veneçuela, després de ser operat d'un tumor a la pelvis a Cuba.  

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT