COMUNICACIÓ
Mèdia 23/12/2010

La sentència del Suprem contra la immersió, portada de l'ARA

La rifa de Nadal als municipis catalans ocupa també un lloc destacat a la primera plana

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaLa portada de l'ARA està protagonitzada per la sentència del Tribunal Suprem, que pretén obligar la Generalitat a “reintroduir” el castellà a les escoles “com a llengua vehicular de forma proporcional i equitativa al català en tots els cursos del cicle d'ensenyament obligatori”. La informació va acompanyada d'articles de Salvador Cardús, Salvador Giner, Lluís Jou, Isidor Marí, Ernest Folch i Sebastià Alzamora. El diari regala l'adhesiu del cartell de la portada. A les Illes Balears i Lleida no es podran repartir demà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El suport del PSC perquè Mas sigui investit president a la segona ronda, que se celebra aquest dijous al Parlament, també ocupa un lloc destacat.

Un altre tema de primera plana és la rifa de Nadal, de la qual Catalunya n'ha sortit especialment afavorida amb el 79250, el número de la grossa, a Cerdanyola, Barcelona i Pallejà, amb 414 milions. Un reportatge d'Iu Forn acompanya les notícies.

Articles d'opinió de l'economista i professor d'IESE Alfredo Pastor, el consultor i assessor polític Dan Corry i l'escriptor i periodista Ferran Sáez Mateu completen la portada del diari.

stats