Mèdia Sèries 28/02/2022

'El juego del calamar' fa història als premis del Sindicat d'Actors de Hollywood

Els guardons han reconegut la feina de dos dels intèrprets protagonistes de la sèrie sud-coreana

2 min
Els actors d''El juego del calamar', Jung Ho-yeon i Lee Jung-Jae

BarcelonaLa sèrie sud-coreana El juego del calamar ha arrasat a l'entrega dels premis del Sindicat d'Actors de Hollywood a l'aconseguir els principals guardons en les categories d'interpretació dramàtica, uns premis als quals aspiraven els actors de Succession, que teòricament partien com a favorits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jung Ho-Yeon, que dona vida a la jugadora 67, s'ha imposat a Elisabeth Moss (The handmaid's tale), Sarah Snook (Succession) i Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, totes dues de The Morning Show. L'actriu i model ha rebut el premi amb sorpresa i l'ha dedicat a tots els actors presents a la gala per haver-la fet somiar i obrir-li la porta al món de la interpretació. L'altre guanyador de la sèrie ha sigut Lee Jung-jae, que interpreta l'home divorciat que accepta participar en el joc mortal, que s'ha endut el premi a millor actor dramàtic. La seva victòria ha deixat sense premi Brian Cox, Jeremy Strong i Kieran Culkin, tots tres actors de Succession, i Billy Crudup, protagonista de The Morning Show. La sèrie sud-coreana ha sigut la més premiada de la nit, ja que també ha aconseguit el premi al millor repartiment d'especialistes.

El repartiment de 'Succession'

Tot i el seu triomf en les categories interpretatives individuals, El juego del calamar no ha aconseguit el premi gros, el de millor repartiment per a sèrie dramàtica, que ha anat a parar a mans de Succession. Pel que fa a les categories de comèdia, Jean Smart ha guanyat el premi a millor actriu per Hacks, mentre que Jason Sudeikis s'ha endut el de millor actor per Ted Lasso. La sèrie d'AppleTV+ també ha guanyat el premi al millor repartiment.

Finalment, en els apartats de minisèrie la guanyadora a millor actriu ha sigut Kate Winslet per Mare of Easttown, i Michael Keaton ha guanyat el de millor actor per Dopesick. En el seu discurs d'agraïment, Keaton ha dedicat el premi al seu nebot, mort a causa d'una addicció, tema del qual tracta la sèrie, que explica l'epidèmia dels opioides als Estats Units.

stats