Mèdia Sèries 10/02/2022

Juliette Binoche serà Coco Chanel en un 'thriller' d'AppleTV+

La nova sèrie explicarà el moment final de la seva carrera i l'ascens de Christian Dior

1 min
Juliette Binoche

Moda i thriller bèl·lic. Aquesta és la proposta de The New Look, el projecte que ha anunciat avui AppleTV+ i que comptarà amb Juliette Binoche en el paper de Coco Chanel. Segons ha avançat la plataforma, la nova sèrie explicarà el declivi de Chanel com la dissenyadora de moda més coneguda de França i l'ascens de Christian Dior, que estarà interpretat per Ben Mendelsohn.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Apple, que ha detallat que la sèrie està inspirada en fets reals i que es rodarà íntegrament a París, ha definit The New Look com un thriller ambientat en la Segona Guerra Mundial. La producció mostrarà el moment de ressorgiment de París gràcies a dissenyadors de moda com ara Dior, que va ser un dels referents estilístics mundials durant la dècada posterior al conflicte bèl·lic. En aquest sentit, a més de mostrar les trajectòries divergents de Chanel i Dior, la sèrie també parlarà d'altres dissenyadors contemporanis com Balmain, Balenciaga, Givenchy o Yves Saint Laurent.

La figura de Chanel ha estat glossada per diverses pel·lícules al llarg de la història. Abans de Binoche, altres actrius com Shirley MacLaine o Audrey Tautou han interpretat la dissenyadora que amb les seves creacions va voler fer més còmoda la vida de les dones.

stats