Mèdia Sèries 22/03/2022

La seqüela de 'Sexo en Nueva York' tindrà una segona temporada

La HBO ha renovat 'And just like that'

1 min
A And just like that les protagonistes són la Miranda, la Carrie i la Charlotte.

Tot i que la seva estrena va estar envoltada de crítiques i alguns comentaris despectius, And just like that, la seqüela de Sexo en Nueva York, tindrà continuïtat. HBO Max ha anunciat avui que ha renovat la sèrie liderada per Sarah Jessica Parker i centrada en la vida de la Carrie i les seves amigues Miranda i Charlotte quan ja tenen més de cinquanta anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera temporada d'And just like that es va estrenar el desembre del 2021, disset anys després del final de la popular Sexo en Nueva York. La nova ficció, que no va comptar amb la participació de Kim Cattrall, que interpretava la Samantha a la sèrie original, mostra les protagonistes adaptant-se a una nova etapa de la seva vida i intentant entendre els canvis socials i culturals que ha viscut Nova York. A diferència de Sexo en Nueva York, And just like that ha apostat per un repartiment amb més diversitat sexual i racial. "Ens ha encantat la conversa cultural generada per aquests personatges i les seves històries, ambientades en un món que ja coneixem i que ens estimem tant", ha explicat Sarah Aubrey, cap de contingut original de HBO Max.

En un principi, And just like that havia de comptar amb una única temporada, però la bona acollida de les noves aventures de la Carrie ha fet que la productora donés el vistiplau a la continuació.

stats