Mèdia 05/01/2021

La parella de Tanya Roberts confirma la mort de l'actriu

La defunció s'ha anunciat aquest dimarts, després que dilluns el seu representant la donés per morta prematurament

Ara
1 min
Tanya Roberts a 'Panorama per matar'

BarcelonaL'actriu nord-americana Tanya Roberts, coneguda per haver sigut una de les protagonistes d'Els àngels de Charlie i noia Bond de Panorama per matar (1985), ha mort aquest dimarts a l'hospital Cedars-Sinai de Los Angeles, segons ha confirmat la seva parella, Lance O'Brien. L'anunci de la defunció arriba després d'hores de confusió: aquest dilluns el seu representant, Mike Pingel, la va donar per morta prematurament i diferents mitjans se'n van fer ressò.

Roberts va entrar a la unitat de cures intensives de l'hospital de Los Angeles després de desmaiar-se el 24 de desembre passat quan passejava els seus gossos pel carrer. Segons sembla, l'hospital hauria trucat a la seva parella per informar-lo de la seva mort i la notícia hauria arribat als mitjans a través del representant de l'actriu. Hores més tard, però, l'hospital li va tornar a trucar per informar-lo que havia sigut un error i que Roberts continuava amb vida, tot i que la seva condició era crítica.

Nascuda a Nova York l'any 1955 amb el nom de Victoria Leigh Blum, Roberts va començar la seva carrera a la petita pantalla després d'una primera etapa com a model. El seu primer paper destacat va ser el de Julie Rogers, una de les protagonistes de la cinquena i última temporada d'Els àngels de Charlie. El seu altre paper recordat és el de la geòloga Stacey Sutton a Panorama per matar, l'última entrega de James Bond protagonitzada per Roger Moore. La carrera cinematogràfica de Roberts inclou altres títols, com El senyor de les bèsties (1982) o Sheena (1984). El seu últim paper destacat va ser a la sitcom Aquells meravellosos 70 (1998-2004).

stats