Mèdia 28/06/2021

'Les Tres Bessones' actualitzades es veuran en castellà a Clan

La sèrie forma part d'un grup de set ficcions animades que RTVE ha triat per emetre properament a través del seu canal infantil

ARA
1 min
Les protagonistes de 'Les tres bessones'

La nova versió de Les Tres Bessones, en castellà, es podrà veure a Clan, el canal infantil de RTVE, segons ha anunciat avui la corporació. A finals del 2020, Brutal Media va explicar que estava preparant una versió actualitzada de la sèrie d'animació de les tres germanes creades per Roser Capdevila. Llavors la productora va detallar que en aquesta nova vida televisiva l'Anna, la Teresa i l'Helena viurien "noves aventures per a una nova generació, viatjant una altra vegada a l'interior de contes clàssics i descobrint personatges històrics". Les Tres Bessones, que en castellà s'emetrà amb el títol Las tres mellizas, forma part d'un grup de set projectes d'animació que RTVE ha triat per confeccionar la programació del seu canal destinat al públic infantil.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat RTVE, en la convocatòria d'aquest any es van presentar 28 projectes, dels quals finalment se n'han triat set. A més de Les Tres Bessones, RTVE també ha seleccionat Mis pequeños héroes, Agus y los monstruos, Aliens en mi mochila, La pandilla VHS, The Wawies i La orquestita. RTVE ha remarcat que s'han triat "projectes ben dissenyats i construïts, viables econòmicament i amb bona projecció internacional". A més, destaquen que totes les sèries han estat pensades per "educar a través de l'entreteniment".

stats