Novetats

Els viatges de Pepe Rubianes per tot el món arriben al 3Cat

La plataforma fa millorar un 60% els consums digitals propis de la Corporació i supera els 100 milions de reproduccions en sis mesos

2 min
Tràiler de 'Pepe & Rubianes', el nou documental de Manel Huerga

BarcelonaA banda de ser un humorista brillant i estimat, Pepe Rubianes era un gran viatger. L'apassionava conèixer món –va visitar destinacions com l'Àfrica negra, el Pròxim Orient i Cuba– i recollia les seves experiències en tota mena de formats, des de vídeos fins a gravacions de so o escrits en llibretes. Ara tot aquell material inèdit estarà a l'abast dels espectadors amb la sèrie documental El món segons Rubianes, que s'estrena dijous al 3Cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta proposta de no-ficció constarà de tres episodis i mostrarà per primera vegada les gravacions que l’actor i còmic galaicocatalà va fer durant els seus viatges per tot el món al llarg de prop de vint anys. A la sèrie també apareixen amics i familiars de Rubianes que expliquen per què el fascinava viatjar i quines particularitats tenia a l'hora de recórrer món. Al tràiler que ha compartit la Corporació, la germana de Pepe Rubianes, Carmen Rubianes, defineix l'humorista com "un gran observador", una qualitat que posava en pràctica en els seus viatges i que després tenia la seva translació en els espectacles que feia. A través de la sèrie, els espectadors descobriran les vivències reals que van inspirar alguns dels seus espectacles més populars.

@som3cat Pepe Rubianes, TV3... el món sencer ✈️ Dijous, estrena de la docusèrie "El món de Pepe Rubianes" a la plataforma 3Cat 📺 #Rubianes3Cat #Rubianes #PepeRubianes #Humor #Tele #EstikTokat #TikTokCat ♬ sonido original - 3Cat

El món segons Rubianes, una producció de Lavínia, utilitza la intel·ligència artificial per recrear la veu de l'humorista i introduir la lectura dels textos reals de les seves llibretes de viatge. A part de la seva germana, també hi participen amics seus com Albert Amigó, Pep Molina, Maria Rosales, Ernest Folch i Eduard Rodergas.

La sèrie documental sobre Rubianes no és l'únic nou contingut de la plataforma de TV3. Una de les novetats serà Cibercrims, una proposta de true crime dirigida pel periodista expert en ciberseguretat Toni Noguera que estarà disponible a partir d'aquest cap de setmana. El catàleg de la plataforma també incorporarà el dimecres, 22 de maig, El tros, que enfronta urbanites i ruralites i que serà presentat per Anna Simón i el creador de contingut Miquel Montoro. Altres projectes de la plataforma són els concursos On és la pasta?, amb Gerard Romero, i Cuina com puguis, amb Marc Ribas.

El 3Cat ha fet millorar un 60% les reproduccions digitals

Les novetats arriben en un moment en què la plataforma ha assolit més de 100 milions de reproduccions des del llançament, fa sis mesos, segons indica la Corporació en una nota de premsa. Entre les produccions més vistes destaca La travessa, contingut exclusiu de la plataforma, que ja prepara la segona temporada. En l'últim any del servei 3 a la carta, la Corporació aconseguia 10,8 milions de reproduccions mensuals de mitjana. Des de la posada en marxa del 3Cat, que l'ha substituït (i ha incorporat nombroses estrenes exclusives i programes nous), la mitjana de reproduccions s'ha elevat als 17,3 milions mensuals, amb tendència creixent, especialment des de l'abril. Això vol dir un creixement del 60%.

En total, unes 120.000 persones registrades s'hi connecten diàriament. Per modalitat de consum, els continguts a la carta representen el 65% del total, mentre que els directes formen el 35% restant.

stats