Mèdia 15/10/2012

"Jo no sóc una 'tieta', no hi tinc res a veure": Núria Feliu a 'El convidat', en deu frases

La cantant rep Albert Om al seu pis de Sants i parla amb franquesa sobre la seva vida i sobre com la veu i com l'ha etiquetat la gent

Ara
2 min
Albert Om i Núria Feliu a casa de la cantant, a 'El Convidat' / TVC

BarcelonaNúria Feliu ha estat la protagonista del programa 'El convidat' aquest dilluns. Ha rebut Albert Om al seu pis de Sants i hi ha parlat sobre la seva vida. Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

1. "Sempre he viscut sola. He tingut 'rotllos', però mai he conviscut amb ningú. Ha estat una soledat escollida meravellosa".

2. "M'he maquillat sempre. Si sortís al carrer sense maquillar em preguntarien si em trobo malament. Sempre he entès que quan tanques la porta de casa i surts has de transmetre bones vibracions".

3. "Entre les folklòriques i jo hi ha una diferència: elles són populars i properes dalt de l'escenari, no sé si quan en baixen fan tota aquesta tasca d'estar amb la gent i d'aixecar la pancarta quan cal".

4. "Com que no m'he casat m'encolomen cada cosa... La gent vol tenir capsetes i quan no saben on posar-te es posen nerviosos".

5. "Jo no soc una persona de partit. Tinc amics a Convergència, són gent en qui confio. A mi em veuen amb un arbret, el de Convergència, no em fa res".

6. "Això de la tieta em fot una mica. Sóc una persona que des del primer moment, quan cantaven Els setze jutges, jo feia un pas endavant. Jo no sóc una 'tieta', no hi tinc res a veure".

7. "Diria que m'he enamorat tres vegades a la vida. Quan m'hi poso, m'hi poso, potser massa, potser sóc una mica d'estar-hi massa a sobre. No sóc gelosa, però sóc capaç de fer el que a mi no m'agradaria que em fessin."

8. "Jo volia una geganta i me l'he fet. Sempre m'ha agradat molt la cultura popular i sobretot els gegants. I vaig pensar: 'Si me la fan quan sigui morta perquè ho deixo escrit, no la podré controlar'. I per què m'havia d'esperar a morir? I vaig pensar: 'Me la faig'. Animo d'altres persones a fer-se fer un gegant. La Maria del Mar Bonet, el Llach. Ara espero la resposta del Carreras, que també és de Sants i seríem una parella fantàstica".

9. "Si diuen que m'he fet la geganta per protagonisme és que no em coneixen. Els que em coneixen saben com sóc, i els que no em coneixen tant se me'n fot. Quin protagonisme, després de 50 anys pujant als escenaris? Era una il·lusió i un somni que tenia, i els somnis s'han de complir".

10. "Si hagués tingut la necessitat de tenir fills, allò que dicen que hem de tenir les dones, els hauria tingut, hagués tingut parella o no".

stats