Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

ALFRED RODRÍGUEZ PICÓ

El meteoròleg més famós de BTV conduirà el magazín matinal de COMRàdio a partir del setembre, un nou programa amb nombrosos col·laboradors

EN SORTIR-ME la conducció del nou magazín matinal de COMRàdio, m'han quedat escurçades les vacances. Les començo dijous que ve i marxaré a Astúries amb la meva parella uns 11 o 12 dies. Anirem a la zona occidental, propera a Galícia, que és un lloc interior molt tranquil·let i a mitja horeta d'una platja fantàstica! Llàstima que el temps al Cantàbric... Ja se sap, he, he, això no és el Mediterrani, però bé, el lloc és preciós! Té uns pics, unes planures, uns racons... magnífics! A més a més, aquesta zona on anem és molt poc turística i molt desconeguda, de manera que és perfecta per desconnectar uns dies de tot. En tornar, anirem al Festival de Músiques de Torroella de Montgrí, on ja vam anar l'any passat, però aquest any repetim perquè ens va agradar molt. Els dies 10 i 11 d'agost toquen els Concerts de Brandenburg sencers. Ens fa molta il·lusió, segurament ens quedarem aquells dies per allà.

I res, de seguida ja arribarà el 15 d'agost, últim dia de vacances, perquè del 16 al 31 em toca treballar per acabar de preparar el magazín, que començarà el dia 3 de setembre. Seran dues setmanes de reunions, reunions, reunions i més reunions amb els col·laboradors i tot l'equip, però els dies que tingui lliures m'escaparé a Maçanet de la Selva, on tinc una finca, a fer de pagès en unes terres i carregar piles.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT