Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Jordi Galceran, Jaume Ciurana, Mònica Oltra, Calçotada

Jordi Galceran. Nou embolic lingüístic als Max. El dramaturg català va ser ahir un dels tres nominats a millor autor en castellà per Burundanga , escrita originalment en català. L'any passat va anar al revés: Alfredo Sanzol va guanyar com a autor teatral en català quan Delicades era una traducció del castellà de Sergi Belbel.

Jaume Ciurana. El tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, davant de la insistència del PP, ha detallat fins a l'última xifra relacionada amb el monument als castellers. Els populars volien saber quant va costar la inauguració: 200 euros per a fotògrafs, 100 per a hostesses i 500 més IVA per a la presentadora. Total: 800 euros.

Mònica Oltra. La diputada de Compromís és famosa per les seves samarretes. Ahir es va presentar a la cambra amb el lema "No falten diners. Sobren xoriços". Juan Cotino es va posar tan nerviós que la va expulsar amb aquesta frase: " La abandono que deje la sala ", va dir.

Calçotada. El diari anglès Daily Telegraph, el més venut d'Anglaterra, publicava ahir a la seva web un article sobre calçots. El text incloïa cinc restaurants dels Regne Unit on se'n poden menjar. Amb candidatura oficial o sense, la cuina catalana ja comença a ser Patrimoni de la Humanitat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT