22/06/2016

Dimiteixi, senyor ministre

1 min

Directora de l'ARATé raó Fernández Díaz: és el món al revés.

El ministre de l’Interior pressiona l’Oficina Antifrau per trobar la manera d’acabar amb la reputació de líders de partits polítics democràtics i legals.

El cap de l’Oficina Antifrau, organisme independent que només respon al Parlament, s’ofereix a Don Fernández Díaz -amb servilisme de to Sazatornil- per fer la feina i estalviar així la mala reputació a un sector policial amb fama de fabricar informes que alguns diaris publiquen.

Les dues converses estan gravades amb perfecció professional dins del despatx del ministre de l’Interior. Teòricament un dels llocs més segurs de l’Estat.

El representant de l’executiu proposa utilitzar la Fiscalia per impulsar el cas amb finalitats polítiques.

I és que, com diria Rajoy, hi ha gent “amb ganes d’organitzar problemes allà on no existeixen”. Dependrà dels ciutadans crear-li un problema seriós diumenge vinent i obligar els representants públics a retre comptes i girar full a la corupció i l’abús de poder.

Rajoy és el de “Luis sé fuerte ”. Recorden? De Alfonso no és digne de vigilar la pulcritud pública, Fernández Díaz no només ha demostrat la seva incompetència sinó el seu menyspreu pel joc net democràtic. En un país democràticament exigent només li quedaria demanar empara a Marcelo -ja saben, l’àngel de la guarda- perquè l’ajudi a aparcar. A partir d’avui haurien de tenir temps.

Marcelo, sé fuerte.

stats