GUERRILLA URBANA
Opinió 13/07/2018

Sea Club, el nou ‘place to be’ de la Costa Brava

El restaurant de l’Hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols combina un entorn idíl·lic amb la sensacional oferta gastronòmica de Paco Pérez

i
Bibiana Ballbè
2 min
Sea Club, El nou ‘place to be’ de la Costa Brava

Sofàs a cop de blau cel pujat de to, coixins de ratlles blanques, flors per tot arreu i el mar a cor obert. Generós, immens, blavíssim, mogut, lliure! El marc del restaurant és perfecte; el moment, el millor, i les ganes (i la gana!) de provar la proposta de Paco Pérez al restaurant Sea Club són brutals. Vaig a deshora i això sempre juga a favor. El cambrers vesteixen camisa blanca, pantalons de color cru i cordialitat màxima. M’arriba aigua fresca i pa tendre i calent acabat de sortir del forn, una copa de vi blanc i un bol amb olives diverses que m’empasso sense compassió. Obro la carta. Dubtes entre l’amanida de taronja i anxova, i el tàrtar de verdures verdes i bou de mar. Mmmmm. Deixo reposar la decisió mentre miro els segons. Tot tipus de peix fresc a la brasa: llobarro, turbot, llenguado, orada, mero, cap-roig, llamàntol, llagosta. I arrossos i fideus que fan venir salivera. La boca feta aigua i el cap a punt d’esclatar. Delego la decisió al Javi, el maître, que em recomana l’amanida d’anxoves i el mero. Arriba el primer. Sensacional! Segurament, una de les millors amanides que he menjat mai. Fresca, gustosa, generosa i extracruixent. Antològica, de debò. El peix arriba i es col·loca al seu nivell. El regust de la brasa i una salsa especiada rematen les expectatives de llarg.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Per culminar el dinar arriba una carta amb quatre propostes guanyadores en la categoria de postres: crema catalana, brownie, cheesecake i la reina de la corona: coco passió. Mig coco amb una mousse d’escuma de coco, gingebre i galeta que em fa escurar fins a l’última cullerada. Sens dubte, l’oferta gastronòmica, la firma de Paco Pérez, la platja de Sant Pol, els còctels de Manuel Vehí i el disseny de l’espai converteixen el Sea Club en el nou place to be de la Costa Brava.

Hotel Alàbriga - Carretera de Sant Pol, 633 (Sant Feliu de Guíxols)

stats