19/10/2011

Tantes nits sense dormir...

2 min

Admirat Felip Puig, l'ARA publicava una notícia que li interessa: "L'Exèrcit d'Alliberació Popular xinès, el més gran del món en nombre d'efectius, ha desenvolupat un fàrmac amb el qual els seus soldats poden estar desperts i plens d'energia durant 72 hores seguides". Es diu Àliga Nocturna (un nom que m'encanta) i està pensat per a les operacions militars, com ara rescats en terratrèmols.

Trobo, conseller, que si l'Exèrcit d'Alliberació Popular xinès, que és tan nombrós, no té homes de recanvi per a rescats en terratrèmols, vostè encara menys. Necessitem, doncs, l'Àliga Nocturna.

Però el necessitem amb garanties. I considero que si hi ha una persona entre tots els catalans que s'hagi d'oferir de conillet d'índies per tastar-lo sóc jo. No ens podem arriscar que vostè tasti el fàrmac i es posi com una moto. Per tant, si algun dia els mossos han de fer servir l'Àguila Nocturna (els indignats no descansen) val més que, abans, sapiguem si va bé amb totes les garanties que fa al cas. Per això espero que aviat me n'enviï una remesa. Sigui discret, sobretot, perquè aquestes coses (els fàrmacs creats per l'Exèrcit d'Alliberació Popular xinès perquè els soldats puguin estar desperts i plens d'energia durant 72 hores) criden molt l'atenció entre els indesitjables.

I no vull ni pensar què passaria si el meu material caigués en mans dels quissoflautes. Ells no el farien servir amb la meva noblesa d'intencions. Vull dir que encara es passarien 72 hores fent batucades.

Estic molt impacient per saber si l'Àliga Nocturna, a banda de mantenir-te despert i ple d'energia, també et provoca ganes de riure, de conduir per l'esquerra i de fer l'amor. Ja l'hi diré. I pel preu no pateixi, que estic segura que ens posarem d'acord.

stats