País Valencià 04/12/2012

Els universitaris de la Miguel Hernández d'Elx demanen la retirada de l'honoris causa a Díaz Ferrán

L'expresident de la CEOE va ser detingut ahir per un presumpte delicte d'ocultació de bens

Acn
1 min
Díaz Ferran va ser investit doctor honoris causa l'any 2008 / UNIVERSITAT MIGUEL HERNÁNDEZ

ValènciaEl Sindicat d'Estudiants de la Universitat Miguel Hernández d'Elx ha demanat a través d'un comunicat la retirada de la distinció doctor honoris causa a l'expresident de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, detingut dilluns per un delicte d'ocultació de béns. En una nota feta pública avui, els estudiants manifesten "als lladres no se'ls premia i menys a un dels pares ideològics de les privatitzacions, com és el cas de Gerardo Díaz Ferrán".

El sindicat recorda que va ser l'expresident de la CEOE qui va assegurar que la sortida a la crisi passava per "treballar més i cobrar menys" i que ha enfonsat gairebé totes les empreses que ha dirigit. Gerardo Díaz Ferrán va ser investit doctor honoris causa al gener de 2008 per la seva trajectòria al capdavant de diverses empreses com el transport de viatgers, els hotels, línies aèries, assegurances o agricultura.

"No podem tolerar que es guardone els culpables de la privatització i conseqüent destrucció de la universitat pública des de la mateixa universitat, de manera que, des del Sindicat d'Estudiants Miguel Hernández exigim la retirada immediata de la menció honoris causa a Gerardo Díaz Ferrán", conclou el comunicat.

stats