Publicitat
Publicitat

La Generalitat Valenciana adjudica a sis mesos d'eleccions un contracte de 3,5 milions per a publicitat institucional

La diputada de Compromís Mònica Oltra denuncia que el govern d'Alberto Fabra augmente en 1,5 milions el pressupost de publicitat per la proximitat d'eleccions

Presidència de la Generalitat Valenciana ha adjudicat per un total de 3.509.000 euros el servei de difusió de diferents accions de comunicació –que inclou campanyes, publicitat i promoció en mitjans de comunicació– a l'empresa Media Planing Levante S.L. El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica aquest dimecres una resolució de 18 de novembre de 2014, per la qual es fa pública la formalización del contracte del servei de difusió de diferents accions de comunicació.

Es tracta d'un contracte de tramitació ordinària i procediment obert, dut a terme per la secretaria general administrativa de Presidència de la Generalitat. El contracte es va adjudicar el 30 de setembre i es va formalitzar el 24 d'octubre. L'import és de 2.900.000 euros, més 609.000 euros d'IVA.

"Diners públics per a interessos del PP"

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mònica Oltra, ha criticat aquest contracte perquè considera que "és una altra manera de desviar diners públics per als interessos particulars del PP". Oltra, en un comunicat, ha explicat que preguntarà al govern d'Alberto Fabra per "quin és l'objecte concret del contracte, si considera adequat haver augmentat aquesta despesa en 1,5 milions d'un any per l'altre situant-lo en 3,5 milions d'euros i si té relació aquest augment amb el fet que el 24 de maig del 2015 se celebren eleccions autonòmiques".

Segons la diputada de Compromís, "els ciutadans estem patint retallades en sanitat, en educació, en justícia, en dependència, etc. mentre Fabra dobla la despesa per fer-se propaganda, perquè la publicitat institucional que la Generalitat fa és una publicitat partidària per fer propaganda del partit que sustenta el poder, el PP, pagada amb diners de tots".

Per a Oltra es tracta de "una altra manera de desviar diners públics envers els interessos del PP". "El que no pot ser és que mentre ací hi ha serveis bàsics que s'estan retallant, el senyor Fabra es faça una campanya electoral amb els diners de tots els valencians i valencianes", ha assenyalat Mònica Oltra.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT