País Valencià 27/02/2013

Els socialistes valencians porten recaptats 2.000 euros per a la seva lluita judicial contra la corrupció

El PSPV ha engegat una campanya per finançar les despeses de la seva personació en tots els casos de corrupció que esquitxen la política valenciana

Ara
1 min

ValènciaEl sotssecretari d'Organització del Partit Socialista del País Valencià (PSPV), Alfred Boix, ha comunicat avui que la seva formació porta recaptats 2.000 euros per continuar amb la lluita contra la corrupció. Aquests diners s'han recollit a través de la campanya que va engegar fa dues setmanes el partit per poder continuar finançant la seva personació en les diverses causes judicials que investiguen els casos de corrupció que esquitxen el País Valencià.

Boix s'ha mostrat satisfet per la resposta ciutadana i ha assegurat que els valencians s'estan implicant en aquesta campanya perquè la corrupció és una de les seves principals preocupacions. El dirigent socialista ha explicat que aquests diners i tots aquells que recaptin es destinaran "íntegrament a mantenir les causes judicials en les quals està personat el PSPV". Boix ha recordat que són l'"únic partit personat en totes les causes per corrupció a la Comunitat".

El sotssecretari d'Organització del PSPV ha recordat que les persones interessades poden col·laborar amb aportacions superiors als 5€ i que les poden realitzar través de la pàgina web, del butlletí oficial del partit i d'una transferència bancària. Tothom que decideixi contribuir a aquesta campanya –"contemplada en el marc de la llei de finançament dels partits polítics", ha dit Boix– rebrà la corresponent certificació que acredita la quantitat aportada.

El número dos del partit ha assenyalat que tant aquesta campanya com la lluita del PSPV contra la corrupció no té altres objectius que retornar a les arques públiques "fins a l'últim cèntim que han robat", que els responsables "no escapin de la justícia" i que totes les causes judicials obertes "puguin arriar fins al final".

stats