PRIMERA DIVISIÓ
País Valencià 25/09/2013

El València busca refermar la seva recuperació a Granada

Els de Djukic necessiten guanyar a Los Cármenes per enganxar-se a Europa (20 hores, C+ Lliga i GolT)

Efe
2 min

BarcelonaEl València de Miroslav Djukic buscarà a Los Cármenes de Granada una nova victòria vital per acabar amb els dubtes de l'inici de la temporada (20 hores, C+ Lliga i GolT). Els valencians van tancar diumenge la seva crisi de resultats –quatre derrotes seguides– amb un convincent triomf davant el Sevilla (3-1).

El Granada de Lucas Alcaraz, que és tretzè amb cinc punts, tots aconseguits fora de casa, rep un rival que encara no ha puntuat lluny de Mestalla i però que està novè a la classificació amb sis punts, sumats tots ells a casa.

La falta de gol és la principal preocupació d'un Granada situat a la part mitjana de la taula, tot i portar quatre jornades sense guanyar i tres sense marcar, i que ara intentarà aprofitar que juga consecutivament a casa davant el València i l'Athletic Club. El València haurà de ratificar el seu canvi en la visita a Granada. Tot i el triomf davant el Sevilla, el conjunt entrenat pel serbi Miroslav Djukic necessita un nou triomf per confirmar la sortida de la crisi esportiva i la unió del vestidor. Tot i només haver-se disputat cinc partits de Lliga, el València no pot permetre's una nova ensopegada, ja que els equips que lluitaran per estar a la Lliga de Campions es mostren molt forts. De fet, el Vila-real , quart, ja compta amb cinc punts d'avantatge sobre l'equip de Djukic.

La baixa del portuguès Ricardo Costa, amb una forta sobrecàrrega al múscul femoral de la cama dreta , serà coberta per un recuperat Adil Rami, que no va ser-hi contra el Sevilla per una tendinitis al turmell dret, en la qual suposarà l'única variació respecte l'onze que va derrotar el Sevilla. L'altra absència serà la del porter Guaita, amb una contusió que s'ha fet a l'entrenament d'aquest dimarts.

Alineacions probables :

Granada: Roberto; Nyom, Diakhaté, Murillo, Angulo; Brahimi, Iturra, Fran Rico, Dani Benítez, Buonanotte i Riki.

València: Diego Alves; Joao Pereira, Rami, Mathieu, Guardado; Javi Fuego, Banega, Fede, Pabón; Jonas i Postiga.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes (Comitè càntabre).

Estadi: Nuevo Los Cármenes.

Hora: 20.00 hores.

stats