País Valencià 23/03/2013

Detenen un home per intentar cremar a la seva dona a l'interior d'un habitatge a València

L'home ha estat detingut per un presumpte delicte de violència de gènere. El fum també ha afectat un nen de cinc anys, que ha estat traslladat a un hospital

Efe
1 min

ValènciaUn home de 34 anys ha estat detingut per la policia acusat d'intentar cremar a la seva dona, de 30 anys, a l'interior d'un habitatge de València, en un succés en què també ha hagut de ser atès per inhalació de fum un nen de 5 anys, tot i que les primeres informacions no fan témer per la seva vida. Fonts policials han assenyalat a Efe que l'home detingut, de nacionalitat argentina, es troba ingressat a l'Hospital General de València per inhalació de fum.

Els fets han tingut lloc al voltant de les 8.30 hores d'aquest dissabte, en què alguns veïns de l'immoble número 48 del carrer José Andreu Alabarta, al barri de Sant Isidre, han alertat la policia que una dona estava demanant auxili a crits des d'un dels habitatges. En arribar a l'edifici, els agents han vist sortir fum de la casa, i en entrar-hi han comprovat que hi havia una dona tancada en una habitació, on s'havia produït l'incendi, i un nen en una altra.

Els bombers han extingit el foc i poc després han traslladat la dona a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe, on ha quedat ingressada amb pronòstic molt greu, sobretot per inhalació de fum, segons han informat fonts del centre hospitalari. Unitats del servei mèdic urgent (SAMU), per la seva banda, ha traslladat a l'Hospital General de València el nen i l'home.

L'home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere per intentar cremar la dona, segons han indicat les mateixes fonts policials.

stats