País Valencià 22/03/2013

Carlos Fabra presenta la seva dimissió com a president de l'aeroport de Castelló

L'expresident de la Diputació ha conegut avui l'obertura de judici oral contra ell per la presumpta comissió d'un delicte de suborn, de tràfic d'influències i contra la Hisenda

Ara
1 min

ValènciaEl fins avui màxim responsable de l'aeroport de Castelló, Carlos Fabra, ha presentat la seva dimissió com a president de la societat gestora de l'aeròdrom –Aerocas–. Fabra ha decidit així deixar el seu càrrec després de conèixer avui que el jutjat de Nules ha decretat l'obertura de judici oral contra ell pel cas Naranjax. Segons l'acte judicial fet públic avui, Carlos Fabra hauria comès un delicte de suborn, un altre de tràfic d'influències i quatre delictes contra la Hisenda pública entre els anys 1999 i 2004.

El mateix Carlos Fabra ha estat l'encarregat d'anunciar que havia presentat la seva dimissió "irrevocable" a "primera hora d'aquest divendres". Tot i les seves paraules, aquest matí el vicepresident del govern valencià havia assegurat no conèixer la informació sobre l'obertura de judici oral contra Fabra, malgrat que havia assegurat que "si era certa la informació, podrien revisar" la seva condició de màxim responsable de l'aeroport de Castelló.

stats