País Valencià 25/07/2015

Alberto Fabra deixarà la presidència del PP valencià la setmana que ve

L'expresident valencià passa a ser militant del PP amb càrrec de senador

Efe
2 min
Alberto Fabra respon les preguntes de la sessió de control al govern valencià. / SOLER / ACN

ValènciaL'expresident de la Generalitat valenciana i president del Partit Popular valencià, Alberto Fabra, ha anunciat aquest dissabte que deixarà la presidència del partit la setmana que ve.

L'anunci l'ha fet durant la conferència política del PP de València i ,posteriorment, en declaracions als mitjans, ha confirmat que presentarà la seva renúncia durant la pròxima junta directiva que se celebrarà la setmana que ve.

Fabra ha justificat la seva renúncia en el fet que, després d'un temps al servei del partit, "ara han de ser altres els que estiguin al capdavant" per defensar "el que ha de ser el nou model del Partit Popular" a València.

Ha explicat que aquesta setmana s'han produït converses al partit "intentant buscar el que mes convenia al PP" i ha apuntat: "D'aquí a uns mesos ens enfrontem a unes eleccions tremendament importants per a tota la societat, i el partit ha d'estar preparat".

"I amb aquest esperit de fer les coses fàcils i servir al partit des de la responsabilitat que tinc ara com a senador, crec que tots hem de generar un gran sentiment de partit defensant uns principis i valors i fent que ens identifiquem més amb societat valenciana".

Segons l'expresident de la Generalitat, "aquest ha de ser compromís del partit en els pròxims mesos" i ha afegit que passa a ser militant amb càrrec de senador i treballarà "des del darrere perquè el partit tingui el millor resultat".

Preguntat per si s'ha sentit pressionat, Fabra ha assegurat que les necessitats del PP valencià i del PP a tot Espanya és "oferir la millor imatge i que els que han tingut una responsabilitat en temps complicats tinguin" la generositat de fer un pas enrere i fer que altres puguin dirigir el partit".

"Però no m'he sentit pressionat. Si hi ha hagut alguna cosa ha estat comunicació, amb la direcció nacional i els barons provincials per arribar a un consens i hi havia la màxima predisposició per arribar a un acord en què guanyi el partit i tots, sense ressentiment ni dubtes, i puguem generar una imatge del partit per tenir bons resultats ", ha conclòs.

stats