País Valencià 10/07/2013

Alberto Fabra: "El PP sempre ha tingut uns comptes auditats en perfecte estat"

El president de la Generalitat Valenciana nega que el Partit Popular tingui una comptabilitat paral·lela

Europa Press
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat que el Partit Popular sempre ha tingut "uns comptes auditats i en perfecte estat" i ha recalcat que, com ja ha dictat el Tribunal de Comptes, "no hi ha una comptabilitat B" en el partit.

El també president del Partit Popular valencià s'ha referit en unes declaracions realitzades a Algèria, on es troba de viatge de treball, a les últimes informacions publicades sobre els 'papers' de l'extresorer del PP, Luis Bárcenas. "Estem en un procés on un senyor que tenia una fortuna a l'estranger se li està investigant", ha considerat el cap del Consell, que ha afegit que, "quant als comptes del PP, "ja estan auditats".

"El Tribunal de Comptes va dir que estaven bé i que en el PP no hi ha una comptabilitat B ni per descomptat tenim un compte a l'estranger; sempre hem tingut uns comptes auditats en perfecte estat", ha insistit. Fabra ha subratllat que els populars no tenen "cap inconvenient a col·laborar amb la justícia". "El que volem –ha afegit– és que s'aclareixi aquesta situació i que no es posi en dubte l'honorabilitat i honestedat del Partit Popular".

stats