País Valencià 24/06/2013

El president del PP de València no participarà en la votació per expulsar Blasco del grup parlamentari

El president de la Diputació de València i diputat Alfonso Rus diu que es va assabentar de la decisió d'expulsar del partit l'exconseller "per la premsa"

Europa Press
1 min

ValènciaEl president del Partit Popular de la província de València i diputat autonòmic, Alfonso Rus, ha assenyalat aquest dilluns que es va assabentar "per la premsa" de la suspensió de militància del diputat popular Rafael Blasco, imputat en l'anomenat 'cas Cooperació', i ha assegurat que, si es convoca la reunió del grup en les Corts Valencianes per votar la seva expulsió, ell no anirà.

El també president de la Diputació de València ha assenyalat en declaracions a la Cadena Ser que es va assabentar de la decisió de suspendre de militància Blasco "com Felipe González, per la premsa". Rus, qui es trobava fora de València per treball, ha explicat que ja donarà la seva opinió sobre aquesta sanció quan ho tingui clar.

No obstant això, ha indicat que quan s'està dins d'un partit polític i es pren una decisió "per alguna cosa serà". "Jo podré discrepar o no, però el que tinc és que he de fer cas", ha dit. Preguntat sobre quin sentit tindria el seu vot en cas que els diputats populars votin la decisió d'expulsar Blasco en una reunió del grup en les Corts Valencianes, ha estat contundent: "jo no aniré si cal votar".

stats