País Valencià 08/01/2013

Detenen una parella al municipi castellonenc d'Altura per abandonar els pares d'un d'ells la nit de Nadal

Segons van relatar els ancians als agents que els van trobar en una parada d'autobús a Sagunt, el seu fill i la seva parella els van fer fora de casa

Efe
2 min

ValènciaLa policia espanyola ha detingut a la localitat castellonenca d'Altura una parella per fer fora del seu domicili la nit de Nadal els pares d'un d'ells, un matrimoni d'ancians que van haver de deixar la casa on vivien amb el fill i van ser trobats en una parada d'autobús de Sagunt (València).

La notícia, avançada avui pel diari 'Levante-EMV', ha estat confirmada a Efe per fonts policials i municipals. Han explicat que els dos ancians van ser trobats per una patrulla de la policia local cap a les quatre de la matinada del dia de Nadal resguardats del fred en la parada d'autobús del carrer País Valencià de Sagunt. Els ancians, tots dos de més de 80 anys, s'havien desplaçat a Sagunt perquè anteriorment vivien en aquest municipi.

Després de donar part a la policia espanyola, el fill del matrimoni i la seva parella van ser detinguts el passat dia 26 per un delicte d'abandó i maltractament en l'àmbit familiar.

La mateixa nit dels fets el matrimoni va ser traslladat a l'hospital de Sagunt, on van passar la nit i van rebre atenció mèdica, mentre que el dia 25 de desembre el van passar en un hotel del Port de Sagunt, ja que en ser Nadal no es podia realitzar cap gestió per trobar un nou habitatge per a aquestes persones. Segons ha confirmat la regidora de Serveis Socials de Sagunt, Davinia Bono, l'endemà van ser traslladats a una residència de la localitat d'Estivella, on encara es troben.

Bono ha destacat que l'Ajuntament havia intentat en diverses ocasions ajudar el matrimoni, que fa més o menys un any s'havia traslladat a Altura a viure amb el seu fill, però sempre es va negar a ser atès. A més, ha indicat que sembla que els detinguts eren una parella problemàtica, ja que entre 2010 i 2011 l'Ajuntament havia rebut diverses queixes de veïns per males olors i per la presència de paneroles.

stats