L'arquebisbe de València afirma que una vacuna contra el covid-19 es fabrica amb "cèl·lules de fetus avortats"

El religiós qualifica les investigacions "d'obra del diable"

L'arquebisbe de València, Antonio Cañizares, afirma que una de les vacunes contra el coronavirus està fabricant-se amb cèl·lules de "fetus avortats". Així ho va dir aquest diumenge 14 de juny durant l'homilia de la missa del Corpus Christi. "Ens trobem amb una dolorosíssima notícia: que una de les vacunes es fabrica a base de cèl·lules de fetus avortats, i això és anar contra l'home, menysprear-lo. Primer se'l mata amb l'avortament i després se'l manipula per a... mira quin bé, tenim una vacuna; no senyor, tenim una desgràcia més", va dir Cañizares en la cerimònia celebrada a la catedral de València.

Segons va afirmar l'arquebisbe, aquests actes són "obra del diable" perquè "el dimoni existeix, en plena pandèmia, intentant dur a terme investigacions per a vacunes". Les paraules del religiós es poden escoltar al vídeo publicat al canal de YouTube de la catedral de València.

Al final de la cerimònia, Cañizares va demanar que la tornada a la normalitat després de l'estat d'alarma "no sigui com tornar a abans de la pandèmia, en absolut", sinó per recuperar "el que més es necessita": "El sentit de Déu que hem perdut, el de l'adoració, el de ser germans".

L'arquebisbe va insistir en la necessitat de realitzar "un canvi molt gran, de civilització, de costums, un canvi que demostri que Déu és aquí". "Aquesta és la nova normalitat que els cristians estem cridats a portar a terme per estar a prop dels que pateixen el dolor i la mort, perquè aquest és l'amor que Déu vol, no mesures disciplinàries sinó canvi de mentalitat, de cor, és a dir, conversió", va emfatitzar.

El + vist

El + comentat