País Valencià 16/01/2013

Una dona resulta ferida en ser atropellat el seu cotxe per un tren a la localitat valenciana de Setaigües

L'ocupant del vehicle ha hagut de ser excarcerada pels bombers i ha estat traslladada en helicòpter fins a l'hospital La Fe amb un fort traumatisme al cap

Acn
1 min
El cotxe sinistrat aquest matí a la localitat de Setaigües. / BOMBERS VALÈNCIA / ACN

ValènciaUna dona de 52 anys ha resultat ferida aquest dimecres en ser atropellat el seu cotxe per un tren en un pas a nivell al municipi valencià de Setaigües, segons les informacions del Consorci de Bombers de la província de València. Els fets han succeït minuts abans de les 10 h d'aquest dimecres al quilòmetre 37 de la via a l'altura de l'abaixador de Venta Mina.

Els bombers que s'han traslladat fins al lloc dels fets han hagut d'excarcerar del seu vehicle la dona ferida, que més tard ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital La Fe de València amb un fort traumatisme al cap. L'accident ha obligat a tallar l'antiga carretera N-III al seu pas per Setaigües −(a la comarca de la Foia de Bunyol− per tal que l'helicòpter pogués aterrar.

Fonts de Renfe han informat que el tren involucrat en l'accident transportava en aquell moment 13 viatgers que no presenten cap ferida. Es tracta del regional que cobreix la línia Conca-València i que ha patit un endarreriment de 25 minuts a causa de l'accident sense que hagi afectat el trànsit ferroviari, atès que per aquesta línia tan sols circulen tres combois per sentit cada dia.

stats