País Valencià 03/09/2013

Acció Cultural destaca la bona acollida que està tenint la convocatòria de la cadena humana valenciana

L'entitat destaca que tot i no haver finalitzat el termini, gairebé 500 persones ja s'han inscrit per participar en l'acte

Ara
1 min

ValènciaAcció Cultural del País Valencià (ACPV) ha expressat avui la seva satisfacció per la bona acollida que està tenint la convocatòria de la cadena humana valenciana que enllaçarà els termes d'Alcanar (Montsià) i Vinaròs (Baix Maestrat) el proper 11 de setembre.

Segons han explicat fonts de l'entitat, aquest "gest simbòlic" no és una prolongació de la Via Catalana per la Independència, sinó que es tracta d'un acte promogut pel teixit associatiu vinarossenc que pretén "expressar la voluntat dels valencians de superar enfrontaments artificials, a favor d'un País Valencià que diu sí a la llengua, la cultura i el progrés, així com a treballar junt amb Catalunya en tots els àmbits en els quals compartim necessitats i interessos".

Aquest acte unitari que coordina Acció Cultural i que té com a lema "Cadena humana valenciana: per la llengua i la llibertat", tindrà lloc el dia 11 a les 17.07 hores en els quilòmetres 1.058 i 1.059 de la carretera N-340. Tot i ser un horari laborable, que farà que molta gent que podria estar interessada a participar-hi no podrà fer-ho, ACPV ha destacat que, amb tot, ja són gairebé 500 les persones que s'han inscrit per formar part d'aquest acte simbòlic.

Acció Cultural ha assenyalat que tot i quedar poc més d'una setmana, el termini per inscriure's en aquesta acció encara està obert i tothom que vulgui participar-hi pot apuntar-s'hi a la web de l'entitat. Acció Cultural ha posat a disposició de tots aquells que hi participin autobusos per arribar a Vinaròs que sortiran des de València, Castelló de la Plana i Vila-real.

stats