País Valencià 28/11/2012

El president valencià demanarà a CaixaBank que mantingui la marca Banc de València

Alberto Fabra destaca que l'entitat catalana és un banc solvent que pot garantir "la transmissió de finançament" a la societat valenciana

Efe
1 min
Alberto Fabra i Rita Barberá valoren positivament la venda de Banc de València / Generalitat Valenciana

ValènciaEls dirigents del País Valencià han valorat positivament la compra del Banc de València per part de CaixaBank. Així, el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha afirmat que aquesta operació donarà estabilitat a l'entitat valenciana i garantirà "la transmissió de finançament" a la societat valenciana. Fabra ha afegit que el que demana la societat és que s'aconsegueixi l'"estabilitat suficient i necessària" perquè "els diners puguin arribar a les famílies i les empreses ".

Fabra ha afegit, però, que l'interès de la Generalitat Valenciana és que es mantingui la identitat del Banc de València i així ho farà saber als dirigents de CaixaBank. Fabra ha afirmat que transmetrà aquesta "preocupació" a l'entitat presidida per Isidro Fainé "perquè sàpiguen que la Comunitat necessita aquest finançament però també, a la vegada, necessita defensar aquelles empreses que han estat sant i senya del que és aquesta comunitat".

L'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha coincidit amb el president Fabra en destacar la importància de mantenir el nom de Banc de València. Barberá ha desitjat que hi hagi una "sensibilitat absoluta" per part dels dirigents i directius de CaixaBank "per mantenir la singularitat de l'entitat, encara que sigui en el record de la seva nominació".

stats