País Valencià 18/11/2013

Francisco Camps menteix: la justícia va anar fins a casa seva i li va trucar al telèfon que ell va deixar

Fonts del TSJIB confirmen que la Policia i la secretària judicial tenen les diligències escrites que demostren les visites a casa de l'expresident i les telefonades al número que ell mateix va facilitar als jutjats

X. Gispert / E. Borràs
1 min
Fabra tanca la porta a un possible retorn de Francisco Camps

PalmaL'expresident de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, s'ha ficat en un bon embolic en assegurar al diari 'Abc' que havia passat tot el cap de setmana a casa seva i que ningú no l'havia anat a cercar.

Fonts del TSJIB han assegurat que el jutjat que instrueix el cas Nóos va enviar la Policia Judicial al domicili particular de l'expresident, i no al Consell Jurídic Consultiu, tal com insinuava Camps que podria haver passat. De fet, el jutge té constància escrita de les visites a casa seva i del fet que no hi era.

A més, i de nou contradient la informació publicada per 'Abc', la secretària judicial que aquest cap de setmana ha estat treballant amb el jutge José Castro també hauria fet una diligència escrita en què assegura haver trucat al telèfon de Camps. Recorden, a més, que es tracta del número que el mateix expresident Camps va facilitar als jutjats.

Les declaracions de Camps publicades pel rotatiu madrileny ja han aixecat sospites d'entrada, ja que estranyava el fet que no s'hagués posat en contacte amb la justícia després de llegir els diaris o veure a la televisió que se l'estava buscant per declarar com a testimoni de Nóos. Ara, però, la situació de l'expresident queda més debilitada, llevat que desmenteixi el que ha publicat el diari 'Abc'.

stats