País Valencià 14/03/2013

El líder de Compromís a Alfafar aclareix el comentari de fer fora del poder el PP "amb vots o una escopeta"

Joan Sorribes assenyala que no és partidari de la violència i manifesta que el que volia era una metàfora per evidenciar que la gravetat de la situació pot fer que esclati

Acn
2 min

ValènciaEl portaveu de Compromís a Alfafar, Joan Sorribes, ha aclarit el comentari que ha motivat Alberto Fabra a no respondre a cap pregunta del grup. De nou a Facebook, Sorribes ha matisat el seu "o els fem fora votant o els fem fora amb l'escopeta" i ha dit que volia evidenciar que "la situació que patim és extremadament greu i que les coses o se solucionen de forma democràtica o acabaran per explotar".

Ha afegit que "qualsevol que em conega sap que no sóc partidari de la violència" i ha aclarit que la referència a l'escopeta "és la metàfora d'una reflexió evident que és que els canvis s'han de produir democràticament però que si no som capaços de fer-ho el risc que algú perda la paciència i tire pel camí del mig és gran".

A través del seu text a Facebook, Sorribes ha manifestat la seva sorpresa per l'actitud del president de la Generalitat Valenciana. "Esta és la gent que ens governa, a estes actituds em referia quan explicava que això no pot ser", ha dit. El portaveu local ha afegit que Fabra pot estar tranquil perquè "no seré jo qui vaja amb escopeta a la caça de cap diputat o regidor del PP, poden vostès estar tranquils pel que fa a mi, no tinc tan clar que les seues consciències els permeten estar tranquils pel grau de violència i de manipulació a què ens estan sotmetent a tots els ciutadans".

Sorribes ha conclòs amb una reflexió advertit el PP que "sí que podem fer-ho, tirar-los, democràticament (i ho farem), la prova és que un senzill comentari en un Facebook personal d'algú en un poble de 20.000 habitants els fa a vostès tindre tanta por". Moments abans el grup Compromís havia anunciat a través de les xarxes socials que demanaria una rectificació al portaveu d'Alfafar.

"El llenguatge és tan important com les idees, amb les nostres idees, amb les nostres paraules, podem viatjar cap a un futur millor, amb el victimisme gratuït del PP, cap a la desesperança", assenyalava la formació.

stats