País Valencià 04/01/2013

La sala valenciana Black Note suspèn el concert del grup neonazi Killer Sorpresa després de les crítiques rebudes

L'empresa propietària de la sala ha decidit cancel·lar l'actuació de la banda italiana prevista per al dia 11. Acció Popular Contra la Impunitat havia denunciat el concert

Ara
1 min

ValènciaLa sala de concerts Black Note ha decidit finalment suspendre el concert que la banda italiana neonazi Killer Sorpresa tenia previst oferir el proper dia 11 a València. Després de les denúncies promogudes per la plataforma Acció Popular Contra la Impunitat i el partit polític Esquerra Unida, l'empresa d'oci valenciana ha confirmat aquesta tarda la suspensió del concert.

En un escarit comunicat, Black Note, SL, ha fet pública la seva decisió de suspendre l'actuació del grup italià. "Lamentem sincerament haver suscitat tanta polèmica i haver ferit sensibilitats. Agraïm a tots els nostres amics i gent que realment ens coneix la seva actitud davant aquesta desagradable situació", afegeix el comunicat.

Durant els dos últims dies han estat nombroses les veus crítiques amb la històrica sala de concerts de València, i milers de signatures han demanat a través d'internet la cancel·lació del concert. Bandes valencianes com La Habitación Roja també van demanar la suspensió del concert i la discogràfica Malatesta Records va anunciar la cancel·lació de tots els contractes amb la sala, situació que ara podria revocar-se després de la decisió de l'empresa.

stats