País Valencià 08/10/2020

La Generalitat Valenciana intervé un geriàtric amb 107 residents i 31 treballadors infectats

La conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives estudia obrir un expedient a l'empresa gestora

Ara
1 min
Geriàtric on s'han detectat 107 residents i 31 treballadors infectats

ValènciaUna residència privada d'ancians del Puig (l'Horta) ha sigut intervinguda per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública després de detectar-se un brot de covid-19 amb 107 residents i 31 treballadors infectats.

L'alcaldessa del municipi valencià, Luisa Salvador, ha explicat que dissabte van ser detectats tres casos i que dilluns va rebre una trucada de Salut Pública en la qual l'informaven que anaven a fer una inspecció de la residència, una actuació que ha desembocat en la intervenció del geriàtric.

Fonts de la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives han reconegut a l'agència Efe que la dimensió del brot podria propiciar l'obertura d'un expedient informatiu a l'empresa gestora de la residència. Des de la Generalitat es troben a l'espera de rebre tota la informació sobre les circumstàncies en què s'han produït els positius en un geriàtric amb 140 places i 107 residents infectats.

La UPV recuperarà les classes presencials el 19 d'octubre

La docència al campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV) es prolongarà de manera virtual una setmana més i es reprendrà de manera presencial el dia 19 d’octubre. La institució acadèmica ha justificat la mesura per la necessitat de facilitar les tasques de rastreig i contenir el brot originat en una festa celebrada el dissabte 26 de setembre al col·legi major Galileo Galilei.

stats