País Valencià 04/03/2013

Foment licita el tram ferroviari del Corredor Mediterrani que uneix Sagunt i Castelló de la Plana

Fa uns dies, el ministeri va aprovar la licitació del tram comprès entre Castellbisbal i Tarragona, de 97 quilòmetres de longitud

Acn
1 min
La ministra Pastor acompanyada de Rita Barberá i Alberto Fabra. / JOSÉ SOLER / ACN

ValènciaEl Ministeri de Foment, a través de l'empresa pública ADIF, ha licitat aquest dilluns les obres per a la implantació de l'ample estàndard europeu i del tercer carril ferroviari entre la localitat valenciana de Sagunt i Castelló de la Plana, pertanyents al Corredor Mediterrani.

Segons la informació del ministeri, l'import de licitació de les obres per a la implantació de l'ample estàndard europeu és de 34,3 milions d'euros, quantitat a la qual s'afegeixen 28,9 milions d'euros destinats a la compra de subministraments necessaris per dur a terme els treballs, com travesses, carrils i altres elements de infraestructura. Així doncs, la inversió total estimada és de 63,3 milions.

Aquesta nova licitació se suma a la ja aprovada fa uns dies pel Ministeri de Foment, per al tram comprès entre Castellbisbal i Tarragona, de 97 quilòmetres de longitud, per import global de 236 milions d'euros. Així mateix, complementa les dues licitacions que també el Ministeri de Foment va aprovar a finals del 2012, per l'adequació del tram Moncofa-Castelló de la Plana al Corredor Mediterrani.

stats