País Valencià 29/05/2013

La Generalitat Valenciana paga 20.000 euros per un curs de lideratge per al president Alberto Fabra

Esquerra Unida del País Valencià critica que la formació del president valencià s'hagi pagat amb diners públics

Ara
1 min
Alberto Fabra rebrà classes de lideratge polític. / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

ValènciaLa Generalitat Valenciana ha contractat els serveis d'un conegut expert que impartirà un curs de "formació política i lideratge" al president valencià Alberto Fabra. Segons publica avui el diari 'Levante-EMV', el conegut preparador Javier Martínez de Marigorta serà l'encarregat de donar un curs que costarà 20.000 euros a l'erari públic, tot i que es desconeixen els detalls del contracte.

Segons la publicitat dels cursos oferts per Marigorta, la formació del president Fabra segurament tindrà molt a veure amb la millora de la gestió de grups i estarà adreçada a reforçar el lideratge del president valencià, molt debilitat segons l'última enquesta feta pública pel Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).

El diputat d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) Ignacio Blanco ha criticat que la Generalitat Valenciana hagi pagat aquest curs perquè "a la Presidència s'hi ha d'arribar amb el lideratge demostrat". El grup parlamentari ha demanat l'anul·lació d'aquest contracte públic per a la formació del president Fabra, i el seu diputat Ignacio Blanco ha dit que si el president necessita un curs de lideratge se l'ha de "pagar ell mateix".

stats