País Valencià 13/10/2021

Detinguts a València dos nois que van violar una dona a casa d'un d'ells

Els agressors haurien enregistrat l'agressió i amenaçat la víctima amb difondre les imatges si denunciava els fets

Ara
2 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

ValènciaLa Policia Nacional ha detingut a València dos nois, de 19 i 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració. Se'ls acusa d'haver violat una dona al domicili d'un d'ells i d'haver gravat l'agressió per amenaçar la víctima dient-li que, si els denunciava, en difondrien les imatges a les xarxes socials, segons han informat fonts policials.

Els fets, segons han pogut saber els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de València, haurien tingut lloc el 3 de setembre a la matinada. Un dels presumptes autors, conegut de la víctima, li hauria proposat prendre alguna cosa en un parc de València i, moments després, el sospitós li hauria ofert anar al domicili d'un altre amic, on assegurava que hi havia els seus pares. Els policies han esbrinat que, una vegada a la porta de l'habitatge, la víctima s'hauria adonat de l'engany perquè el pis estava a les fosques, i en aquell moment els dos nois l'haurien empès fins a l'interior d'una de les habitacions, on un d'ells li va tapar la boca perquè no cridés. Seguidament la van emmanillar per l'esquena, la van tombar al llit cap per avall i li van col·locar un coixí al cap per silenciar els crits. Després li van abaixar els pantalons i tots dos la van agredir sexualment. Al final de la violació, un d'ells hauria assegurat a la víctima que havia gravat l'agressió i l'hauria amenaçat que, si denunciava els fets a la policia, en difondria el vídeo a les xarxes socials.

La víctima, segons el relat policial, va manifestar obertament la intenció de denunciar-los i per això un dels nois presumptament la va insultar, la va agafar pels cabells i li va escopir a la cara mentre li impedia de sortir de l'habitació. Finalment, l'altre noi l'hauria deixat marxar.

Les investigacions dels agents han permès localitzar i detenir els dos nois, amb antecedents, que han passat a disposició judicial i han entrat a la presó.

stats