País Valencià 12/09/2012

El PP valencià carrega contra Catalunya perquè "ningú ens ha de dir quina és la nostra llengua i la nostra cultura"

El secretari general dels populars, Serafín Castellano, diu que la prioritat deu ser crear ocupació i no "debats que van més enllà de la Constitució i els Estatuts"

Ara
1 min
Serafín Castellano

ValènciaEl Partit Popular de la Comunitat Valenciana també ha dit la seua sobre la manifestació independentista celebrada ahir a Barcelona. El secretari general del populars, Serafín Castellano, ha subratllat que “la prioritat de les administracions ha de ser l'ocupació i el dèficit i no debats que van més enllà de la Constitució i els Estatuts”.

El número dos del partit no sols ha criticat que els polítics catalans assistiren a la manifestació de la Diada sinó que ha criticat les referències que els manifestants van fer del País Valencià. Castellano ha recalcat que “el PPCV està orgullós dels nostres signes d'identitat, de la nostra cultura, de la nostra llengua valenciana, del que som i del compliment de la Constitució i els Estatuts d'Autonomia com a normes bàsiques institucionals, que han de ser respectades per tots”.

El secretari general dels populars –que pertany al sector blaver del PP valencià– ha carregat contra Catalunya i els catalans perquè ha considerat que ahir els valencians no es van sentir respectats per les al·lusions a la independència dels Països Catalans. Castellano ha indicat que “nosaltres respectem a Catalunya i als catalans i exigim el mateix respecte per a nosaltres perquè ningú de fora ens ha de dir quina és la nostra cultura, la nostra llengua o quin ha de ser el nostre futur”.

stats