Els empresaris valencians convoquen un acte en defensa del corredor mediterrani a Madrid

La trobada se celebrarà el 3 d'octubre i reivindicarà la importància de la infraestructura

L'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) ha convocat 2.000 empresaris d'arreu de l'estat espanyol a l'acte en defensa del corredor mediterrani que se celebrarà el 3 d'octubre al recinte firal d'Ifema de Madrid.

A hores d'ara les inscripcions a una trobada que té com a finalitat escenificar la importància i la necessitat de la infraestructura i conscienciar el conjunt de l'Estat perquè s'impliqui a reivindicar-lo superen el miler d'assistents.  

L'associació ha indicat que a l'acte, amb el lema 'Una realitat inajornable', hi assistiran destacats empresaris i representants de la societat civil (sindicats, universitats, esportistes i multitud d'organitzacions cíviques) que compartiran arguments i beneficis sobre tan important infraestructura per al conjunt d'Espanya.

AVE ha confirmat l'assistència del president de la CEOE, Juan Rosell; el president de Cambra Espanya, José Luís Bonet, i els presidents de les patronals i cambres de gran part de l'estat espanyol. Així mateix, també hi seran presents el president de BP, Luis Aires; el del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco; el president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera; el de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri; el de Mercadona, Juan Roig; el del Círculo de Empresarios, Javier
Vega de Seoane, i el de la Corporació Marítima i president de l'Associació Valenciana d'Empresaris, Vicente Boluda.

"Completar l'Espanya radial"

Un dels principals objectius de la trobada és exigir que en les infraestructures en general, i en les ferroviàries en particular, es completi l'actual Espanya radial amb una de circular, que connecti millor els territoris i faci més competitives i pròsperes les empreses valencianes. AVE afegeix que apostar pel Mediterrani és "apostar per Espanya". "Connectar territoris contribueix a la vertebració del nostre país", ha afegit l'associació.

Així mateix, l'associació ha posat en marxa un web, elcorredormediterraneo.com, amb el qual informarà sobre l'estat de la infraestructura i conscienciarà la societat civil de tot Espanya. També ha posat en marxa la campanya de recollida de signatures #QuieroCorredor, que suma més de 12.000 suports a dia d'avui.

La trobada de Madrid serà l'última organitzada per AVE després de les de Tarragona, Múrcia i Almeria, abans de la segona revisió semestral 2017, que tindrà lloc al novembre.

Més continguts de

El + vist

El + comentat