País Valencià 20/04/2015

La Gossa Sorda posa punt final a 15 anys de trajectòria sobre els escenaris

La formació de Pego ha engegat una gira de comiat que els portarà a tocar a diverses localitats de Catalunya, les Balears i el País Valencià

Ara
2 min
La Gossa Sorda, després del concert del passat dissabte al festival Xalònia, a Xaló, a la Marina Alta. / XEPO WS

ValènciaTal com ja van anunciar a les xarxes socials fa unes setmanes, els integrants del grup valencià La Gossa Sorda han decidit posar punt final a aquest projecte musical després de 15 anys de carrera sobre els escenaris. Per acomiadar-se del públic que durant més d'una dècada han fet de La Gossa Sorda una de les principals formacions del panorama musical en català del País Valencià, la formació de Pego ha engegat una gira que els portarà a tocar en diverses localitats del País Valencià, Catalunya i les Balears.

Amb cinc discos a l'esquena i després de tres lustres trepitjant els escenaris, el grup ha decidit que és l'hora de fer un pas endavant cap a la retirada i encarar nous projectes per separat. De fet, el seu cantant, Josep Nadal, anirà de número 3 a la llista de Compromís a les Corts per la circumscripció d'Alacant.

Amb la denominació de "L'última volta", aquesta gira serà la més especial de La Gossa Sorda, un nou espectacle que recorrerà la història del grup des dels inicis fins a arribar al seu últim disc, 'La Polseguera' (Maldito Records 2014).

De moment, només han desvetllat els concerts de primavera, però 'L'última volta' s'estendrà fins a principis de l'any 2016. Després del primer concert dissabte passat a Xaló, al Festival Xalònia, davant de milers d'assistents, hi destaquen concerts com el de La Festa pel Canvi el 25 d'abril a Alboraia, la participació al Viña Rock l'1 de maig i el concert que oferiran a la plaça de bous de València el 14 de juny, compartint escenari amb Calle 13.

A banda d'aquests concerts, tenen ja quatre dates confirmades a Catalunya. El dia 24 d'abril actuaran a Cellera de Ter, el 30 d'abril a Figueres, el 8 de maig a Lleida i el dia 9 a Sant Feliu.

stats