País Valencià 13/08/2012

Mor un altre agent que treballava en les tasques d'extinció de l'incendi d'Alacant

La víctima és un dels brigadistes que havia estat traslladat a l'Hospital d'Alacant. Ja són dues les persones mortes a causa del foc originat a la Torre de les Maçanes

Salvador Almenar
1 min
L'incendi iniciat a la Torre de les Maçanes, a Alacant / EFE

ValènciaEl servei d'emergències de la Generalitat Valenciana ha confirmat poc abans de les 2 de la matinada la mort d'una altra persona a causa de l'incendi declarat aquest diumenge a la localitat alacantina de la Torre de les Maçanes. Es tracta d'un dels ferits que hores abans havia sigut traslladat a l'Hospital General d'Alacant. També han informat que el primer dels morts en aquest incendi era un agent mediambiental. Així doncs, ja són dues les víctimes mortals que s'ha cobrat aquest incendi.

El conseller de Governació de la Generalitat Valenciana, Serafín Castellano, ha confirmat aquest diumenge al vespre la mort d'una persona en l'incendi originat a primera hora de la tarda a la localitat alacantina de la Torre de les Maçanes. En una roda de premsa des del punt de comandament, el titular de Governació ha informat també de l'existència de tres ferits més. Dos estan hospitalitzats a Alacant i l'altre, a Alcoi.

Aquest incendi afecta els municipis de la Torre de les Maçanes, Penàguila i Benifallim. En les tasques d'extinció hi treballen 18 mitjans aeris, 9 brigades, 5 autobombes, 5 vehicles de bombers i una secció de la Unitat Militar d'Emergències. En les pròximes hores nous efectius de l'UME se sumaran als efectius desplegats en aquesta zona de l'interior d'Alacant. El conseller Castellano no ha ofert dades sobre les hectàrees afectades per les flames.

stats