País Valencià 01/10/2012

Presó provisional per al presumpte autor dels incendis de Riba-roja de Túria i Vilamarxant

D'acord amb la petició de la fiscalia, el jutge titular de la sala número 1 de Llíria l'acusa d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa

Ara
1 min

ValènciaLa Delegació valenciana del govern espanyol ha informat de la detenció del presumpte autor de dos dels tres incendis declarats la setmana passada als termes municipals de Riba-roja de Túria i Vilamarxant, que van obligar a desallotjar una escola i diversos xalets de la zona.

La Guàrdia Civil ha detingut aquest matí un home de 34 anys veí de Vilamarxant per la seva possible relació amb els focs. El detingut té antecedents judicials, tot i que, segons ha comunicat la Delegació del govern espanyol, no són per delictes relacionats amb incendis mediambientals.

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Llíria ha decretat, d'acord amb la petició de la fiscalia, presó provisional, comunicada i sense fiança per al presumpte autor dels incendis per un suposat delicte d'homicidi en grau de temptativa, ja que el ministeri públic ha considerat que l'incendi va posar en perill la vida de les persones.

stats