País Valencià 08/11/2021

Investiguen l'agressió d'un jove a València per part d'un grup d'estètica neonazi

La víctima va ser increpada per lluir una samarreta on es podia llegir el lema 'Working class'

Ara
1 min
Una de les agressions dutes a terme durant la manifestació del Nou d'Octubre a València.

ValènciaLa Fiscalia de Delictes d'Odi del País Valencià ha obert diligències d'investigació després de la denúncia presentada per un jove que va patir una agressió per part d'un grup de prop de deu persones amb estètica neonazi. L'agressió hauria començat després que el grup increpés la víctima pel lema de la seva samarreta, en la qual figurava l'eslògan Working class (classe obrera). El jove, de 22 anys, va necessitar assistència mèdica pels colps que tenia al cap, coll, muscle, panxa i cames.

Els fets van ocórrer diumenge al voltant de les 20.30 h al districte d'Algirós de València, molt a prop de l'estadi de Mestalla i poc després de la finalització del partit entre el València i l'Atlètic de Madrid, circumstància que per al jove i el seu entorn tindria relació amb els fets perquè atribueixen l'agressió a membres d'un grup ultra de seguidors del València.

Va ser una amiga de la víctima la primera que va donar a conèixer l'agressió en dues publicacions a Twitter, i que la mateixa víctima ha confirmat aquest dilluns en declaracions a À Punt.

Publicació a Twitter on es denuncia l'agressió
stats