País Valencià 23/07/2013

Els jutges de València sol·liciten un reforç que s'encarregui de jutjar els casos de preferents

Entre l'1 de febrer i el 22 de juliol, els jutjats de València han registrat 530 demandes referides a aquests productes bancaris

Efe
1 min

ValènciaEls jutges de primera instància del partit judicial de València han acordat en la junta celebrada aquest matí sol·licitar un reforç per fer front a les demandes per participacions preferents.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià, els magistrats han decidit traslladar a la sala de govern, en la primera sessió de setembre, l'aprovació de la incorporació d'un jutge d'adscripció territorial (JAT) als jutjats de primera instància de València.

Aquest jutge seria l'encarregat de la celebració dels judicis derivats de les demandes interposades pel producte financer conegut com a "accions preferents" o "participacions preferents". I és que des de l'1 de febrer fins al 22 de juliol els jutjats del partit judicial de València han registrat 530 demandes pels productes bancaris esmentats.

A aquesta xifra se sumen més d'un centenar de diligències preliminars, un percentatge important de les quals es convertirà en demandes formalment presentades, segons han assenyalat les mateixes fonts.

stats