País Valencià 17/05/2017

L'Ajuntament de Castelló es va gastar més de 6.000 euros en alcohol, cigars i aperitius

La despesa va tenir lloc durant els mandats d'Alberto Fabra i Alfonso Bataller i es va concentrar durant les festes de la Magdalena

Ara
1 min
L'alcalde de Castelló de la Plana, Alfonso Bataller, amb el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, en una imatge d'arxiu.

ValènciaMés de 6.000 euros en begudes alcohòliques, cigars i aperitius. És el rebut que va haver de pagar l'Ajuntament de Castelló entre els anys 2009 i 2012. La despesa es va dur a terme majoritàriament durant les festes de la Magdalena i va coincidir amb els mandats de l'alcalde del Partit Popular Alfonso Bataller, i també d'Alberto Fabra, que després de la dimissió de Francisco Camps va ser nomenat president de la Generalitat Valenciana. Junt als cigars, també apareixen altres despeses com combinats, cerveses i cava.

L'actual equip de govern s'ha desmarcat d'aquestes actuacions, i l'alcaldessa, Amparo Marco, ha assegurat que de juny del 2015 a desembre del 2016 s'ha gastat en aquest concepte 2.175 euros, cosa que reflecteix una mitjana d'uns 3,9 euros al dia.

Marco ha destacat com a factura més elevada els 144 euros d'un dinar protocol·lari amb la Xarxa Espanyola de Desenvolupament Sostenible.

stats