En llibertat l'home de 88 anys detingut després de la mort de la seva esposa a Miramar

El jutge considera que la defunció de la dona va tenir un origen accidental

Ara
1 min
Domicili a Miramar (Safor) on una dona de 80 anys ha mort en colpejar-se contra el sòl després de ser empesa pel seu marit

ValènciaEl titular del jutjat de violència sobre la dona número 1 de Gandia (Safor) ha acordat aquest dimarts la posada en llibertat de l'home de 88 anys que va ser arrestat per la mort de la seva esposa, una dona d'uns 80 anys, que es va donar un cop contra el terra després de ser empesa pel seu marit en el domicili de la parella a Miramar (Safor).

El magistrat ha pres la decisió després de desplaçar-se a l'hospital on està ingressat l'home, que quedarà ara a càrrec d'un fill del matrimoni. El jutge ha adoptat la decisió d'acord amb el criteri de la Fiscalia i atenent el resultat de l'autòpsia, que apunta que la defunció de la víctima va tenir un origen accidental. També han influït en la decisió el fet que els informes mèdics assenyalen que l'home és inimputable a conseqüència de la malaltia neurodegenerativa que pateix. Per tot això, les diligències penals que s'havien incoat seran arxivades.

La mort de la dona es va produir el passat dissabte entre les 22.30 i les 23 h arran d'una discussió. En un moment de la disputa, l'home va empènyer la seva esposa, segons va explicar ell posteriorment, i la dona es va donar un cop contra el terra i va morir. En aquell moment, el marit va sortir al carrer espantat i va explicar el que havia passat a un repartidor de pizza que era a la via pública.

stats