Mor una dona octogenària després de ser empesa pel seu marit al municipi valencià de Miramar

Investiguen si es tracta d'un accident o d'un cas de violència masclista

Daniel Martín
1 min
Domicili a Miramar (Safor) on una dona de 80 anys ha mort en colpejar-se contra el sòl després de ser empesa pel seu marit

ValènciaUna dona d'uns 80 anys va morir dissabte al donar-se un cop contra el terra després de ser empesa pel seu marit de 88 en el seu domicili de Miramar (Safor). El cas està sent investigat per la Guàrdia Civil, que encara no ha dictaminat si es tracta d'un accident o d'un cas de violència masclista.

Pel que sembla, el matrimoni, tots dos amb mobilitat reduïda, va iniciar una discussió entre les 22.30 i les 23 h de dissabte. En un moment de la disputa, l'home va empènyer la seva esposa, segons va explicar ell posteriorment, i la dona es va donar un cop contra el terra i va morir, segons han confirmat a l'agència Efe fonts de la Policia Local de Miramar. En aquell moment, el marit va sortir al carrer espantat i va explicar el que havia passat a un repartidor de pizza que era a la via pública.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació dels fets per determinar si la mort de la dona es va produir a conseqüència d'un accident o si es tracta d'un cas de violència masclista. L'home, que ha sigut detingut, no tenia denúncies prèvies per violència masclista. Segons han confirmat a l'ARA fonts de la Guàrdia Civil, el cas serà traslladat al jutjat aquest dimarts perquè el tribunal determini l'evolució del cas.

stats