País Valencià 18/07/2013

Margallo assegura que "s'exagera" quan es diu que la corrupció afecta la imatge i la Marca Espanya

El ministre d'Afers Exteriors afirma que, segons els indicadors, la corrupció no ha afectat la situació econòmica de l'Estat

Efe
1 min
El ministre Margallo ha participat en una reunió de la 'Marca Espanya' a València. / JUAN CARLOS CÁRDENAS / EFE

ValènciaEl ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha negat avui que les informacions sobre problemes polítics espanyols i els assumptes relacionats amb la corrupció afectin les variables econòmiques de l'Estat. Margallo així ho ha assegurat aquest dijous a València, on ha assistit a la trobada amb empresaris exportadors que ha organitzat l'alt comissionat per a la Marca Espanya.

"És obvi que no l'afavoreix, però tampoc el perjudici, si hem de mesurar-lo pels indicadors dels mercats, ha suposat una deterioració. La d'Espanya és una imatge molt consolidada i a llarg termini no es canvia per a bé ni per a mal en segons", ha explicat el ministre Margallo.

Preguntat de forma expressa pels suposats casos de corrupció, el ministre ha insistit que aquestes informacions "no tenen la incidència que sembla" sobre les variables reals que afecten l'ocupació i la salut de l'economia. Sobre aquests casos de corrupció, José Manuel García-Margallo ha dit que no són bones notícies i "molesten molt" el seu govern, però també ha assegurat que "cal relativitzar la seva importància" perquè "es tendeix a exagerar".

stats