País Valencià 04/05/2015

Un menor de 10 anys mor a Torrevella apunyalat presumptament pel seu padrastre

L'home, que s'ha lesionat després d'agredir al menor, roman ingressat a l'hospital. Tenia antecedents de violència contra 4 parelles, cap d'elles la mare del menor

Europa Press
1 min

AlacantUn menor de deu anys ha mort en la matinada d'aquest dilluns a la localitat alacantina de Torrevella com a conseqüència de les ferides d'arma blanca presumptament causades pel seu padrastre, que posteriorment pel que sembla es va lesionar. La Guàrdia Civil està a l'espera que l'home, de 40 anys, recupere la consciència per detenir-lo com a presumpte autor de la mort del menor, segons han confirmat a Europa Press fonts de la comandància alacantina.

Els fets es van produir a les 2.39 hores d'aquesta passada matinada, quan la mare del menor va donar avís al 112. Fins al lloc dels fets es van traslladar un SAMU i dues unitats del Servei Vital Bàsic que van portar al menor i a l'home a l'Hospital de Torrevella.

No obstant açò, el xiquet va morir en l'hospital a conseqüència de les ferides d'arma blanca que presentava en el tòrax. L'home roman hospitalitzat a conseqüència de dues ferides d'arma blanca, en el tòrax i en l'abdomen, segons han confirmat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

La Guàrdia Civil està a l'espera que l'home recupere la consciència per a procedir a la seua detenció com a presumpte autor de la mort del menor. Segons han indicat fonts de l'Institut Armat, no existien denúncies prèvies per violència en el si familiar. Tot i que en el si familiar sembla que no hi havia denúncies prèvies, fonts del Tribunal Superior de Justícia valencià informen que el suposat autor dels fets té antecedents de violència contra quatre parelles, cap la mare del menor, que era l'actual parella sentimental.

stats